ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

tirsdag 11. oktober 2011

Muppetshow - ferdig!

Jaja, folkens. Da er 8 år i "styre og stell" over - og jeg kan med god samvittighet innta sofakroken.  Som kjent er jo sofapartiet det største partiet ved alle valg - og følgelig vil mest ekspertise sitte blant den gjengen. Og du verden - nå har de fått enda et nytt medlem!

Hva har jeg med meg etter 8 år i lokalpolitisk virke?

Jeg kan sammenfatte det med følgende spørsmål: "Får vaktmesteren lov å spise matpakken sin på lærerrommet?"   Det lurte jeg på før jeg ble med i politikken - og det lurer jeg faktisk også på når jeg nå trer ut.  I tillegg har jeg lært at å være hårsår og snurt - ikke bare er ting som oppstår i barnehager.

Tror uansett at det er sunt med utskiftninger i politikken, i motsetning til det som kom fram i media for noen dager siden.  Å se ting med "nye briller" vil bestandig være sunt.  Jeg mener også at de som skal representere oss må speile geografien.  Tenk om vi skulle blitt styrt av nordlendinger?


Jeg legger i den forbindelse fram følgende spørsmål:

Bør samfunnet stå på pinne for deg - eller bør du stå på pinne for samfunnet?

4 kommentarer:

 1. Test. Nå fungerer kommentarfeltet.

  SvarSlett
 2. Endelig en blogg for oss som elsker å ironisere, harselere og se det humoristiske i det meste som rører seg rundt om i bygdene og i lokalpolitikken i Nesset. Skjønner godt at du fortsatt lurer på om vaktmesteren får spise matpakken sin på lærerrommet. Hadde jeg vært vaktmester ville jeg krevd eget kontor med eget spiserom. Fram til spiserommet kom på plass ville jeg fått med fagforeninga på å få redusert arbeidstid fra hel til halv dag, fri bil, gratis barnehageplass og opsjon på det beste rommet på sjukeheimen. Videre er det helt opplagt at jeg ville hatt fast plass i kommunestyret så lenge jeg var ansatt i kommunen. Skulle bare mangle! At all verdens tullinger skal være mine arbeidsgivere og bestemme over min arbeidsplass er noe jeg ikke vil finne meg i. Gjør oppmerksom på at jeg uttaler meg på generelt grunnlag og ikke er ute etter vaktmestrene spesielt. Min konklusjon er derfor et rungende JAAA - samfunnet er til for meg og skal stå på pinne for meg! PS: Kunne gjerne tenkt meg at noen startet en aksjonsgruppe for at jeg skal få ut min rettmessige andel av oljefondet. Lokalt håper jeg at noen snart ordner det slik at jeg som eidsvåging også kan få lov til å selge jaktkort i indre deler av fjellheimen vår. Hilsen Alter Ego

  SvarSlett
 3. Jaja Stubø, no kan du vel "len de atti" no når du ha tikkje din tørn i lokalpolitikken. Ære være de fer det. Synd du slutta tykkje i, kommunepolitkken treng folk med meininga å som står fer dem. Men det kan ofte varra harbart i et lite lokalsamfunn.Sjer den.

  SvarSlett
 4. Husk pinnen, hvem bør stå på den - og for hva?

  SvarSlett