ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

onsdag 26. oktober 2011

Gull?

Blir det endelig gull til MFK i år?  Det skal godt gjøres at det kan rotes bort.  Det er ifølge eksperter i diverse media UMULIG å rote bort dette. Men som realist, ønsker jeg at det blir endelig avgjort på søndag, før jeg lar jubelen gå i taket.   Molde leder med 8 poeng på RBK og TIL – med 3 kamper igjen for alle lag.  I og med at de to sistnevnte skal møtes i innbyrdes oppgjør – vil kun et av laga ha mulighet til å nå 55 poeng.  De kan sågar avgjøre serien med å spille uavgjort.

Molde må dermed ha 2 poeng for å være sikker – 55 poeng og målforskjell går ikke.  Det betyr at vi har 3 matchballer.  Får inderlig håpe at de avgjør dette på søndag.  Om ikke, så er det 2 uker kamp pause, og fortsatt usikkerhet.

Hva er grunnen til pessimismen?  Jeg var tilstede på gamle Molde stadion i 1987, da det var seriefinale mot Moss.  Dette var kampen Molde skulle vinne – og det var enveiskjøring mot Moss i 2x45 minutter.  Dessverre hadde Moss 2 kontringer de scoret på…..  Den sitter i.

Hva bør gjøres for å få avgjort dette raskest mulig?  Jeg mener at det i hvert fall må gjøres endringer i angrepsrekka.  Angan kan ikke få tillit fra start mere.   

Hva med å la Chukwu få starte som midtspiss for en gangs skyld?  Og må vi bytte – sett inn Dantas.

Enig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar