ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

søndag 15. januar 2012

Å tenke før en snakker.

Det kan ofte være en fordel.  Det fikk vi ikke minst erfare, vi som så det trasige programmet på NRK lørdag kveld, spellemannsprisen.   En noe flau avslutning av showet kan man trygt si.  Traff vel ikke helt med vitsen sin.  Jeg ble flau, og skjemtes på bandets vegne.  Dette var dårligere TV enn rorbua, til og med.

Men man skal ikke kaste sten i glasshus.  Han er ikke den første, og helt sikkert ikke den siste, som tramper i salaten.  Forskjellen var at han gjorde det på riksdekkende TV, og foran sin egen bransje.  Beskrivelsen "LARVEDAG" på søndag 15.januar, kunne vel knapt vært bedre.  Selv har jeg knapt nok hørt om bandet, annet en jeg vet at det spilte på det lokale ungdomshuset i heimbygda mi, i løpet av 2011.  Jeg var ikke der, og har heller ikke hørt at det var minneverdig.  Mon tro om det blir en laber booking på bandet framover?

Næringsminister Giske er også i vinden.  Her er det uttalelser på nachspiel og sendte sms i affekt, som er bakteppet.  Han er vel heller ikke den første som måtte ha svettet litt etter et fuktig nachspiel, og gruet seg til å sjekke boksen på telefonen kalt "sendte elementer".  Giske er ikke av mine favoritter.  Det er ingen i det partiet.

Er det synspunkt på de to episodene ute i periferien?  Eller har alle ren samvittighet og har aldri vært litt ekstra svett dagen derpå?


Forca!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar