ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

onsdag 25. januar 2012

Framtidsrettet tenkning.

Ser i lokalavisen at lokalpolitikerene i min kommune har stemt ned forslaget om ungdomsklubb.  Ungdommene hadde arbeidet fram et opplegg med å ta i bruk et hus i sentrum som kommunen ikke bruker.  De som var der tidligere har fått nye lokaler.

Dette er toppen på kransekaka.  Her jobber kommunen med omdømmebygging, og har fokus på å få folk til å "velge seg Nesset".  Kommunen reiser sågar til Nederland for å verve nye innbyggere til kommunens småbruk.  Mon tro om det er cannabisdyrkere som er målgruppen?

Registrerer nok en gang at det er mørkemenn (møkkamenn?) som målbærer argumentasjonen for å ikke få til et tilbud om ungdomsklubb i sentrum.  Hva er agendaen, kan en stille seg spørsmål om. Argumentet med at hjelpemiddelsentralen trenger lokalene blir for dum.  Det må da vel finnes lokaler der en kan få lagret slik utstyr?  Hva med den nedlagte trygdeheimen i nabobygda?

 Mørkemenn. Jeg følger med dem.  Vær sikker.

Håper ungdommene lager litt rabalder - og får røsket opp litt i det politiske miljøet.  Vil de ha hjelp/råd - skal jeg gladelig stille opp.


FORCA YTRE!

2 kommentarer:

  1. Nei pokker, når vi får idrettshall (?) må vi regne med at det ikke blir ungdomsklubb. Bemerkelsesverdig, eller kanskje ikke....... Takk for sist osv.

    SvarSlett
  2. Avensjukå e større enn kjønnsdrefta.

    SvarSlett