ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

fredag 27. januar 2012

Tross alt

Når du ser denne, http://vimeo.com/35348832, så kan en vel trygt si at en tross alt har det bra.

Om du skulle beskrive denne videoen som en filmtittel, hvilken ville du brukt?


Forca Ytre!

onsdag 25. januar 2012

Framtidsrettet tenkning.

Ser i lokalavisen at lokalpolitikerene i min kommune har stemt ned forslaget om ungdomsklubb.  Ungdommene hadde arbeidet fram et opplegg med å ta i bruk et hus i sentrum som kommunen ikke bruker.  De som var der tidligere har fått nye lokaler.

Dette er toppen på kransekaka.  Her jobber kommunen med omdømmebygging, og har fokus på å få folk til å "velge seg Nesset".  Kommunen reiser sågar til Nederland for å verve nye innbyggere til kommunens småbruk.  Mon tro om det er cannabisdyrkere som er målgruppen?

Registrerer nok en gang at det er mørkemenn (møkkamenn?) som målbærer argumentasjonen for å ikke få til et tilbud om ungdomsklubb i sentrum.  Hva er agendaen, kan en stille seg spørsmål om. Argumentet med at hjelpemiddelsentralen trenger lokalene blir for dum.  Det må da vel finnes lokaler der en kan få lagret slik utstyr?  Hva med den nedlagte trygdeheimen i nabobygda?

 Mørkemenn. Jeg følger med dem.  Vær sikker.

Håper ungdommene lager litt rabalder - og får røsket opp litt i det politiske miljøet.  Vil de ha hjelp/råd - skal jeg gladelig stille opp.


FORCA YTRE!

søndag 15. januar 2012

Å tenke før en snakker.

Det kan ofte være en fordel.  Det fikk vi ikke minst erfare, vi som så det trasige programmet på NRK lørdag kveld, spellemannsprisen.   En noe flau avslutning av showet kan man trygt si.  Traff vel ikke helt med vitsen sin.  Jeg ble flau, og skjemtes på bandets vegne.  Dette var dårligere TV enn rorbua, til og med.

Men man skal ikke kaste sten i glasshus.  Han er ikke den første, og helt sikkert ikke den siste, som tramper i salaten.  Forskjellen var at han gjorde det på riksdekkende TV, og foran sin egen bransje.  Beskrivelsen "LARVEDAG" på søndag 15.januar, kunne vel knapt vært bedre.  Selv har jeg knapt nok hørt om bandet, annet en jeg vet at det spilte på det lokale ungdomshuset i heimbygda mi, i løpet av 2011.  Jeg var ikke der, og har heller ikke hørt at det var minneverdig.  Mon tro om det blir en laber booking på bandet framover?

Næringsminister Giske er også i vinden.  Her er det uttalelser på nachspiel og sendte sms i affekt, som er bakteppet.  Han er vel heller ikke den første som måtte ha svettet litt etter et fuktig nachspiel, og gruet seg til å sjekke boksen på telefonen kalt "sendte elementer".  Giske er ikke av mine favoritter.  Det er ingen i det partiet.

Er det synspunkt på de to episodene ute i periferien?  Eller har alle ren samvittighet og har aldri vært litt ekstra svett dagen derpå?


Forca!