ENGASJERT

De som ikke orker å engasjere seg har heller ikke grunn til å klage.

mandag 14. november 2011

Stimulerende

Virkelig stimulerende å åpne lokalavisen om dagen. I mangel på stoff intervjues folk som er ved postkassen for å hente post, og ja - nettopp lokalavisen.  Et under at papiraviser av denne typen fortsatt lever.  Men, så lenge dødsannonsene ikke er på nett - så har muligens papiraviser sin plass.  Såg en professor som uttalte seg om mediebildet for noen dager siden - og han stilte spørsmålet: "Hvor mange ungdommer tror du har abonnerer på en papiravis?"  Meget betimelig spørsmål.

Har fått feedback på at mitt forrige innlegg var mer som en facebook oppdatering.  Jeg beklager dette, og lover å skjerpe meg.  Det paradoksale er at jeg får tilbakemeldingen muntlig, og ikke som en kommentar.  Mon tro om mediet blogg er skremmende for enkelte aldersgrupper?`

Ellers så kan jeg i ovenfornevnte lokalavis lese at det er bom stopp for investeringer i min kommune. Nå er det idrettshallen, som etter 30 års ørkenvandring, endelig såg ut til til å kunne bli realisert. Nå er den atter en gang skubbet ut i tid.  Skammelig.  Det samtidig med at kommunens fond flommer over av penger, grunnet at de som er berettiget søke på disse midlene - ikke har initiativ til å foreta seg noe med mindre pengene blir lagt i hånden deres.

Det er 2 ting som teller for undertegnede for neste år.  Det er at bygging idrettshall startes i løpet av første halvår, og at pendlertilskuddet får virkning fra 01.januar.

Forca ytre!

2 kommentarer:

 1. Du må huske at vi som tilhører brevgiro-generasjonen, eller sågar sjekk-generasjonen ikke er vant til å frekventere diverse bloggsider. Det forteller da også at facebook er enda lenger unna å ta del i.

  Når det gjelder idrettshall er alt "bakstreversk" virker det som. Vi får fortsette å sende ungene til mer rurale strøk som Kleive, Skåla eller Torvikbukt for å trene. Kan det være noe å kreve pendlertilskudd for det også?

  SvarSlett
 2. Pendlertilskudd for kjøring til Torvikbukt - absolutt. Nå snakker vi.

  Du må også huske at "Brevgiro-generasjonen" i sin tid ble sett på som de mest hissige på nyvinninger. Brevgiro var en revolusjon. Skulle tro de også var hissige på sosiale medier.

  Det er vel i dag stort sett folk fra rurale strøk som benytter brevgiro?

  SvarSlett